Destátý týden před námi … HEJBNI KOSTROU….

Jste Supermani! Přestože počasí pobytu venku nepřálo a už vůbec ne nějakému cvičení na cvičidlech, zvládli jste to skvěle! Déšť a zima vás neodradily a vy jste na venkovních cvičidlech strávili skoro 21 hodin.

A co se týče Supermana, i když to není žádná poloha alá „labůžo“ zabojovali jste a 2,5 hodinky superman letěl povětřím….

Vedoucím jste to natřeli na celé čáře… ale to vlastně nevadí….. každý, kdo se s námi pohne, dělá něco pro sebe a zahání covidovou trudnomyslnost. Bojujme dál….

Co nás čeká v týdnu od pondělí 19.4.21 do pátku 23.4.21?

První výzvu jsmepojmenovali „Už zase skáču přes kaluže!“. Předpověď počasí totiž stále není moc optimistická, ale to nás, otužilce, nemůže zastavit. V této výzvě si budete počítat skoky přes kaluže, louže, loužičky. Schválně, kdo dá víc! No a kdyby čistě náhodou rosničce předpověď nevyšla a louže venku nebyly, můžete skákat přes cokoliv. Přes zábradlí, obrubníky, praskliny na chodníku, přes krtince.

 Druhá výzva udělá radost maminkám. Body dostanete za úklid. Uklidíte si svůj psací stůl, máte bod, umyjete nádobí nebo vyskládáte myčku, máte bod atd. Prostě za jakoukoliv pomoc s úklidem dostáváte body. Utření prachu, umytí podlahy, vyluxování pokoje, umytí koupelny, poskládání prádla ve skříni, cokoliv vás nebo rodiče napadne.

V pátek večer nebo v sobotu po celý den nám posílejte vaše výsledky – tj. počet skoků přes kaluže nebo cokoliv a počet bodů za úklid – na tel. 737 936 693 nebo e-mail lenka.pavlikova1@gmail.com.

Budeme moc rádi, když se u plnění úklidové výzvy vyfotíte a fotky nám pošlete. Fotky posílejte klidně během celého týdne, ať inspirujete i ostatní.