Výsledky HEJBNI KOSTROU a nová výzva na 9. týden

I když to na jaro tento týden moc nevypadalo a potrápilo nás krásné aprílové počasí se sněhem i sluníčkem, hýbali jste se venku krásných 214 hodin průměrně tedy skoro 13,5 hodiny za pět dní…to je vážně skvělé. Co je ale ještě lepší, že tentokrát se zapojili opravdu všichni vedoucí a s podporou starostky vám statečně konkurovali se 148mi hodinami na čerstvém vzduchu. U některých našich členů, jak z řad vedoucích, tak dětí to vypapá, že byli víc venku než doma 😊 a to je ono…

Otužování je vážně výborný, kdo nezažil na vlastní kůži, neuvěří…. Vedoucím se do studené vody chtělo o poznání méně než dětem, ale statečně bojovali. Máme v obou týmech šikuly, kteří poctivě plnili úkol ráno i večer. Moc vás chválíme.

Co nás čeká příští týden od pondělí 12.4.21 do pátku 16.4.21?

První výzva se bude plnit opět jen venku. Všimli jste si co je kolem nás různých cvičidel a hřišť pro malé i velké? Tak tento týden je vyzkoušíte. Celý týden si budete zaznamenávat čas strávený AKTIVNĚ na cvičidlech. Kdo ještě věkově na cvičidla nesmí nebo nestačí, využije dětská hřiště, kde jsou také tyče a žebříky na lezení a cvičení. Výmyk, šplh, přitahování, vše se počítá. Nebereme ježdění na skluzavce nebo houpání na houpačce😊 Vyzkoušejte Bzzzukot, cvičidla v Akátkách, u ZŠ Mutěnická, u hasičky, kdekoliv.

Druhá výzva je na správné držení těla. Cvik se jmenuje „Superman“ a určitě už jste ho cvičili ve škole. Cvičí se v kleče, ruce opřené dlaněmi o zem. Střídavě zvedáte a natahujete pravou ruku a levou nohu, chvíli vydržíte a pak obráceně levou ruku a pravou nohu. Je důležité cvik cvičit správně a vždy chvilku vydržet s nataženou rukou a nohou. Pro ty, co cvik neznají nebo si nejsou jisti, posíláme podrobný popis v příloze. U této výzvy nás zajímá čas, jak dlouho vydržíte být jako Superman. Zkuste každý den alespoň 5 minut!V pátek večer nebo v sobotu po celý den nám posílejte vaše výsledky – tj. čas aktivně strávený na cvičidlech a čas strávený jako Superman – na tel. 737 936 693 nebo e-mail lenka.pavlikova1@gmail.com. Díky za fotky a videa z minulého týdne a moc se těšíme na další.