Velikonoční speciální výzva – vyhodnocení a challenge na týden 8

Konečně na nás vykouklo jaro, a tak doufáme, že jste si čas s míčem venku užili. Pro vedoucí byla tato výzva přeci jen větším oříškem než pro vás, děti. Ale někteří se nedali zahanbit a s míčem venku strávili (možná i díky svým mazlíčkům) krásných 6 hodin. Vítěz mezi mladými hasiči měl v ruce míč 7,5 hodiny…pecka…to je ono.
Moc děkujeme vám všem, co jste se zapojili i do druhé výzvy a poslali jste nám obrázky svých krásných výtvorů. Již v průběhu týdne jste je mohli vidět na našem fb a webových stránkách.
Vedoucí jste porazili v obou výzvách v úplném součtu, velikonoční výzva ještě dokončená není a není zvláště bodovaná, ale průměrný čas s míčem za pět dní skoro 3 a půl hodiny je skvělý!


Co nás čeká příští týden od pondělí 5.4.3.21 do pátku 9.4.21?
První výzva se bude plnit opět jen venku. Jaro je tady, tak hurá ven. Celý týden si budete zaznamenávat čas strávený AKTIVNĚ venku. Takže sezení na lavičce nebereme! Ale jinak máte volnost v tom, co budete dělat. Klidně můžete jezdit na kole, kopat do míče, běhat s kamarády po hřišti, jít na výlet. Prostě co vás napadne a u čeho se budete hýbat. Práce na zahradě se klidně počítá taky – hrábě, rýče, kultivátory do ruky a zahrada vám poděkuje.
Druhá výzva je opravdovou výzvou. Budeme se otužovat! Body získáte za to, když si dáte ráno a večer studenou sprchu. Kdo má blízko rybník, může klidně využít i ten. Takže kdo zvládne jednu sprchu denně, získá 1 bod. Kdo zvládne obě dvě – má bodů rovnou 5! Maximálně tak můžete za celý týden získat až 25 bodů.
V pátek večer nebo v sobotu po celý den nám posílejte vaše výsledky – tj. čas aktivně strávený venku a počet vašich otužovacích pokusů na tel. 737 936 693 nebo e-mail lenka.pavlikova1@gmail.com.
Díky za fotky a videa z minulého týdne a moc se těšíme na další.