HEJBNI KOSTROU – Výzva na velikonoční 7. týden a výsledky 6. týdne

tak nám ten týdne uběhl jak voda a máme tu opět výsledky minulého kola. Tentokrát paráda! Švihadlo vám evidentně sedlo. Naskákali jste dohromady skoro 8799 skoků… v půrměru krásných 676 skoků na osobu a pět dní. Největší šikulové jsou ale tentokrát kluci.. dva bráchové, kteří svorně dali 2400 skoků. Doufáme, že vaši sousedi to taky přežili a máte i nadále dobré vztahy.

Překvapení je, že jste vydrželi i v klidu s rukama upaženýma, šampionkou je opět slečna, která v této poloze strávila v týdnu bezmála hodinu …krásných 50 minut… Celá parta pak dohromady dvě a půl hodiny…

Vedoucí jste porazili v obou výzvách v úplném součtu, ale přesto jsou v průměrných hodnotách lepší. Jen by se jich mohlo zapojit víc…

A teď, co nás čeká příští týden od pondělí 29.3.21 do pátku 2.4.21?

První výzva se bude plnit opět jen venku. (Musíme dát sousedům oddych.) Celý týden si budete zaznamenávat čas strávený s balónem, mičudou, míčkem, tenisákem. Je jedno, jestli si budete s někým kopat, čutat nebo házet. Můžete i sami zkoušet střelbu na koš, driblování, cokoliv vás napadne a kde je míč v pohybu, tj. nepočítá se čas, kdy míč jen držíte nebo nesete v ruce. Klidně to může být i ping-pong nebo tenis, klidně můžete házet míček vašemu psímu mazlíčkovi.

Druhá výzva je tvořivá. Jelikož budou Velikonoce, chceme abyste se podíleli na výzdobě vašich domovů. Pošlete nám fotku/y vašich výtvorů. Počítá se malované vajíčko stejně jako beránek, kuřátko nebo zajíček z papíru/vlny, velikonoční osení, upečený mazanec, upletená pomlázka. Prostě cokoliv s jarní a velikonoční tematikou, co uděláte zcela sami nebo alespoň z větší části. Jelikož se hodně věcí tvoří až v sobotu a neděli, máte na tento úkol čas výjimečně až do neděle.

V pátek večer nebo v sobotu po celý den nám posílejte vaše výsledky první výzvy – tj. čas strávený s míčem na tel. 737 936 693 nebo e-mail lenka.pavlikova1@gmail.com. Fotky vašich velikonočních výtvorů nám výjimečně můžete posílat až do nedělního večera. Už se moc těšíme! A klidně posílejte fotky průběžně, celý týden. Nemusíte čekat až do neděle!

Díky za fotky a videa z minulého týdne, těšíme se na další.