Hejbni kostrou vyhodnocení a nová výzva na 6tý týden

Ahoj sportovci,

tak po týdnu tu máme opět výsledky minulého kola a jsme nadšení. Funguje to přesně tak jak má…. hejbeme se! Každému vyhovuje něco jiného, ale spousta z nás zvedla v minulém týdnu zadek z židle a šla pro sebe něco udělat a o to nám šlo především. Tentokrát vedoucí drželi prakticky celý týden jen první část výzvy, tzn. prkno neboli plank. Zocelilo jim svaly v součtu bezmála dvě hodiny, s krásným průměrem 11 a půl minuty za týden na osobu. Představte si, že vedoucí mají mezi sebou slečnu, která vydržela v planku za 5 dní 36 minut! Tentokrát nás dokonce podpořila i naše báječná starostka Martina Kincová!! Děkujeme.

Mladí hasiči naopak jezdili na koleskách, kolečkách, kolech, kolobotech v součtu krásných 81 hodin. V průměru 5 hodin na osobu a to prosím dva dny sněžilo 😊. Nejsme žádní knedlíci!

A teď, co nás čeká příští týden od pondělí 22.3.21 do pátku 26.3.21?

První výzvu, u které se nenadělá velký rambajs, budeme zase jenom „držet“. Tentokrát posílíme naše paže, ať nám pak v sezoně hadice nepadají z rukou. Takže vestoje upažíme, otočíme dlaně nahoru a počítáme čas jako minule… počítejte klidně po vteřinách, nezlikvidujte se hned první den, spíš po kouskách zvyšujte dávky… hlavně cvičte každý den, ať má výzva efekt.

Druhá výzva se výjimečně může plnit doma i venku. Na čerstvém vzduchu je to ale lepší. Počítejte si počet skoků přes švihadlo. Kdo nemá švihadlo, stačí kus provazu, nastavte si jeho správnou délku (při sešlápnutí jednou nohou má švihadlo dosahovat pod paže) a počítejte si denně počet skoků, libovolnou technikou. Budete-li skákat doma, pamatujte na sousedy a šetřete je 😊.

V pátek večer nebo v sobotu po celý den nám posílejte vaše výsledky na tel. 737 936 693 nebo e-mail lenka.pavlikova1@gmail.com. Budeme cvičit s vámi… I když se vám výzva třeba moc nelíbí, alespoň to vyzkoušejte, tomu pocitu, když je docvičeno, se nic nevyrovná!

Díky za fotky a videa z minulého týdne, pošlete další. Ať máme vzpomínku, jak jsme makali i když doba byla zlá.  Držte se a viru zmar.