Třetí kolo HEJBNI KOSTROU

A máme tu výsledky z minulého týdne… a drobnou obrazovou reportáž plnění z týdne předchozího…. To se tenkrát ještě smělo….někdo měl kliku a mohl klikovat i v zahraničí….

Milí mladí hasiči, vedoucí vás tentokrát porazili o celých 22 kliků na hlavu! Ale schody jste zvládli na jedničku s hvězdičkou. Zvládli jste průměrně 824 schodů a vedoucí jste tak porazili o 38 schodů! Největší borkyně zvládla neskutečných 5000 schodů!!! A jiná, tentokrát z řad vedoucích, zvládla obdivuhodných 250 kliků!!! Chlapi, vzmužte se!

A teď, co nás čeká příští týden od pondělí 8.3.21 do pátku 12.3.21? Jelikož nám kliky daly zabrat, dáme si malý odpočinek. Tak tedy první výzva je výjimečně nehýbací, ale o to větší výzva to pro některé bude. Tentokrát vás chceme donutit trochu více číst. Po celý týden si počítejte, kolik stránek knihy jste přečetli. Ne, obrázek přes celou stránku se opravdu nepočítá. Počítáme jakoukoliv stránku, jakékoliv knihy. Musí to ale být knížka, ne časopis nebo komiks. Budeme moc rádi, když nám na konci týdne pošlete i své tipy na knížky pro kamarády. Knihovna je otevřená a děti do 18 let to u nás na Vinohradech mají zdarma. Takže žádné výmluvy!

Druhá výzva bude běhací. Pište si, kolikrát zvládnete za týden oběhnout jakoukoliv ZŠ. Čím více jiných škol oběhnete, tím lépe. Na konci budeme připočítávat bonusová kolečka za počet různých škol. Jen na Vinohradech máte 3 ZŠ, hned pod kopcem další a v Líšni opět další. Tentokrát chceme, abyste skutečně běželi. Tudíž koloběžky, skejty, kola, kolečkové brusle, NEJSOU dovoleny. Jen vaše nohy. A trochu je rozkmitejte!

A stejně jako v předchozích výzvách, v pátek večer nebo v sobotu po celý den, nám pošli na tel. 737 936 693 nebo e-mail lenka.pavlikova1@gmail.com, kolik stránek knihy jsi zvládl/a a kolikrát se ti podařilo oběhnout kterou školu. Ideální bude, když se u každé školy vyfotíš a fotku nám společně s výsledky pošleš, ale není to podmínka. Stačí i jen počet koleček okolo každé školy.

A mimo soutěž…když budete mít chuť, můžete se vyfotit či nafilmovat a dokumentovat tak svoje snažení. Rádi vaše fotky a videa zveřejníme na našich stránkách. Těšíme se na všechny příspěvky.