Výsledky druhého kola výzvy HEJBNI KOSTROU a úkoly na další týden

Ahoj hasičky a hasiči,

děkujeme všem, jste čím dál lepší. Sedy-lehy se sice ukázaly jako větší výzva než dřepy, ale i tak se našli borci, kteří jich udělali za týden více jak 200, ovšem nedostižný borec z řad dětí udělal 660 sed-lehů! Vedoucí tentokrát sice zabojovali, ale opět jste jim to nandali.

Vedoucí udělali průměrně 101 sed-lehů a dohromady ušli přes 346 km. Nádherný výkon! Mladí hasiči ale přeci jen zabojovali více. Průměrně udělali 115 sed-lehů, takže o fous, ale přeci, porazili vedoucí. No a v kilometrech to pak bylo už jasné vítězství, když zdolali přes 689 km!

A teď, co nás čeká příští týden od pondělí 1.3.21 do pátku 5.3.21? Jelikož vás považujeme za borce a borkyně, zvyšujeme nároky. Ale nebojte se, opět to zvládnete každý. Stačí, že se aspoň trochu zapojíte, že to zkusíte, a pomůžete týmu hasičat opět zvítězit. Ale pozor, vedoucí bojují!

Tak tedy první výzva je na pěkný zadek 😊 Po celý týden si počítejte, kolik schodů nahoru jste ušli, vyběhli, vyskákali. Ne, výtah se opravdu nepočítá. Pozor! Počítáme pouze schody nahoru. Takže dolu klidně můžete jet výtahem. Schválně kam až spolu vystoupáme?! A ano, počítají se schody i venku, třeba u radnice, ale opět jen cesta nahoru. Takže dolů klidně můžete seskočit.

Druhá výzva myslí na naše-vaše ruce. Pište si, kolik zvládnete za týden kliků. Pozor, ať jsou pořádně až dolu. Kdo si netroufá na klasický klik, může zkusit „holčičí“, tj. s oporou na kolenou. Ale i tady pěkně až dolu a nahoru.

A stejně jako v předchozí výzvě v pátek večer nebo sobotu po celý den nám pošli tel. 737 936 693, e-mail lenka.pavlikova1@gmail.com Kolik schodů nahoru jsi zdolal/a a kolik kliků jsi za dobu od pondělí do pátku zvládl/a.

Vaše výkony za všechny mladé hasiče sečteme a zase je dáme na web a fb … Jestlipak tentokrát budou vedoucí šikovnější než děti? Pozor už vás hodně dotahují!

A mimo soutěž…když budete mít chuť, můžete se vyfotit či nafilmovat a dokumentovat tak svoje snažení. Rádi vaše fotky a videa zveřejníme na našich stránkách. Těšíme se na všechny příspěvky.