Halové MČR v Ostravě

O víkendu 18.-19.11. 2023 jsme se zúčastnili posledního kola Českého halového poháru v Ostravě a kvalifikačního Halového MČR v běhu na 60m s překážkami. Jsme hrdí na naše závodníky a nestydíme se za a na jejich úžasné výkony.

První den nás reprezentovali tři starší závodníci. Holky si vedly obstojně a umístily se na 73. a 182. místě. Poté šel na řadu náš starší žák Matěj. Ten jako vždy nezklamal a v dopoledním závodu si zařídil postup na odpolední MČR, kde získal neuvěřitelné 25. místo.

Druhý den jsme do Ostravy vyrazili v hojném počtu – reprezentovalo nás šest kluků a dvě holky. Pro některé z nich šlo o první závody takové úrovně a pro některé dokonce o vůbec první. Julča s Terkou obě zaběhly krásné časy. Většina kluků zde byla proto, aby nabrala cenné zkušenosti a porvali se o pěkná umístění. Mezi nimi byl i náš šampion Jára. Ten už od rána dokazoval, že patří mezi nejlepší závodníky v jeho kategorii. Odměnou mu bylo zasloužené 12. místo v prvním závodě, tedy v Halovém poháru. Jára se porval se stresem i na odpoledním závodě a s nabitou konkurencí a s neskutečným časem 13:93 dokázal vybojovat 10. místo, a tím se zařadil do top deseti nejlepších závodníku v ČR, za což mu neuvěřitelně gratulujeme!