Výsledky minulé výzvy hejbni kostrou a nové disciplíny

Taky už se nemůžete dočkat, až se sejdeme osobně na hasičce? My strašně! Zprávy sledujeme jako ostříži a čekáme jen na povolení začít rozmotávat hadice.

Děkujeme všem, kteří se zapojili do běhací výzvy, pravda teda je, žádná sláva to nebyla…. Alespoň jsme zjistili, že běh musíme ještě na hasičkách potrénovat, abychom zase měli při útocích ty skvělé časy, jako kdysi. Děti i dospělí toho dohromady nenaběhali moc, o to více si vážíme těch, kteří se zapojili alespoň chvíli. Vítězové jsou dva kluci, kteří oba běhali 1hod a 45 minut…. No není to jen tak.

Básničky se vám líbily o poznání víc, a moc děkujeme za vtipné příspěvky, které jste mohli číst v uplynulém týdnu na našem fb. Cílem hry, bylo ukázat, že ani poezie nemusí být žádná nuda.

Co nás čeká v týdnu od pondělí 3.5.21 do pátku 7.5.21?

První výzvou sechceme vrátit k vámi oblíbeným kolečkům. Jelikož tato výzva měla asi největší úspěch, a nám docházejí nápady, vyhlašujeme na tento týden opět jízdu na čemkoliv s kolečky. (Ne, Kubíku Pacnere, auto se nepočítá, i když má kolečka 😊.) Vytáhněte kola, koloběžky, kolečkové brusle, skejty, nezapomeňte nasadit přilbu, chrániče a hurá na kolečka! Pište si, kolik času strávíte za týden na kolečkách. Počítá se jakýkoliv pohyb, kde se sami hýbete a použijete kola.

Druhá výzva je na doma. Víte jak se cvičí „svíčka“? Určitě ano! Leh na záda a nohy a trup zvednout až po lopatky co nejrovněji ke stropu, ruce podpírají bedra, po vytažení je posunete až na žebra. U druhé výzvy si budete počítat čas strávený ve svíčce. Mějte trpělivost, když se vám svíčka hned nebude dařit.

V pátek večer nebo v sobotu po celý den nám posílejte vaše výsledky – tj. čas s kolečky a čas ve svíčce – na tel. 737 936 693 nebo e-mail lenka.pavlikova1@gmail.com.

Budeme moc rádi, když se u plnění některé výzvy vyfotíte a fotky nám pošlete. Fotky posílejte klidně během celého týdne.