Výsledky prvního kola soutěže HEJBNI KOSTROU a výzva na další týden

Ahoj sportovci a bojovníci,

děkujeme všem, jste skvělí, zapojilo se mnoho z vás, a někteří opravdu celým srdcem. Mezi našimi mladými hasiči se našli i takoví, kteří udělali přes 500 dřepů za 5 dní! Vedoucí taky bojovali, ale natřeli jste jim to na celé čáře…

Celkem vedoucí udělali 1.215 dřepů a byli dohromady skoro 93 hodin venku, takže rozhodně neodešli s ostudou 😊. Mladí hasiči celkem 3.686 dřepů a venku dýchali čerstvý vzduch bezmála 174 a půl hodiny. Máme v našich řadách kabrňáka, který na vzduchu strávil více než 21 hodin. Mrkněte se na náš web http://www.sdhbrnovinohrady.cz/ a fb stránky https://www.facebook.com/sdhvinohrady , kde jsou zveřejněné průběžné výsledky obou soutěžících skupin. Ale na těch tolik nesejde, hlavní paráda je, že jsme se hejbli a zlepšili si náladu a zkrátili čekání na jaro.

Průměr je číslo, které vždy lže, ale zároveň je to nejlepší způsob, jak spravedlivě srovnat všechny zúčastněné. Od pondělí do pátku udělal  175 dřepů v průměru, každý, kdo se aktivně účastnil v řadách dětí a 110 dřepů vyšlo na hlavu jednoho vedoucího…naproti tomu průměrná doba pobytu venku u dospěláků byla 8,5 hod a u dětí máme skoro stejný výsledek… Skvěle!

A teď, co nás čeká příští týden – o jarních prázdninách se totiž nejde do školy… 😊 cha…

První výzva na tento týden od pondělí 22.2.21 do pátku 26.2.21 je tedy cestou na čerstvý vzduch…. Pojďte si zaznamenat všechny vaše cesty do lesů, po městě i po hřišti… pro ty, kteří mají různé vychytávky, typu „krokoměrů“ to bude malina… Ostatní turisté vzdálenosti, které naběhají, nachodí a nalétají zkrátka odhadnou…. Máme jarní prázdniny, času bude fůra.

Pozor, počítají se všechny metry a kilometry, které ujdete pěšky, ujedete na kolobce, kolečkových bruslích, uběhnete na běžkách. Sjezdovky, lanovky ani jízda na kole se nepočítá… kilometry naježděné MHD a autem se nepočítají ani žertem 😊.

Druhá výzva myslí na naše-vaše pupíky… sečtěte kolik zvládnete za týden sed-lehů… pozor na záda, a pěkně u cvičení dýchejte, žádné pády na zem jako pověstné pytle brambor…jsme hasiči… a mnozí máme za sebou táborového Bobříka mrštnosti.

 A zase, stejně jako v minulé výzvě v sobotu do večera nám pošli tel. 737 936 693, e-mail lenka.pavlikova1@gmail.com Kolik km jsi urazil/urazila a kolik sed-lehů jsi za dobu od pondělí do pátku zvládl/zvládla.

Vaše výkony za všechny mladé hasiče sečteme a zase je dáme na web a fb … Jestlipak tentokrát budou vedoucí šikovnější než děti? Na konci týdne se každému, kdo si poctivě zacvičí, bude vstávat z postele určitě snáz a veseleji. Každého, kdo se zapojí, čeká po obnovení schůzek malá odměna! A mimo soutěž…když budete mít chuť, můžete se vyfotit či nafilmovat a dokumentovat tak svoje snažení… Těšíme se na vtipné příspěvky.