Hasičská sportovní výzva

Taky se Vám tolik stýská po schůzkách, jako nám? Sice jsme tak nějak doufali, že se v lednu opět osobně potkáme, ale bohužel zatím jsou schůzky v nedohlednu.

No a jelikož jsme sportovci, chceme dál vozit domů medaile a ani tahle válka s Covidem nás nedostane …, máme pro Vás všechny, bez ohledu na věk, takovou malou týdenní výzvu od pondělí do pátku. Nazvali jsme ji pracovně HEJBNI KOSTROU!

 Výzva bude spočívat ve dvou samostatných jednoduchých úkolech. Na míře a rozsahu Vašeho zapojení nezáleží, počítá se i malý příspěvek. Jde o celkové číslo za celý kolektiv dětí…porazíte svoje vedoucí a to je sladké :). Výzva má dvě části, aby každý našel něco, co mu sedne lépe.

První úkol na tento týden je velice jednoduchý – každý den si zapiš, kolik času (v minutách, hodinách) celkem jsi za daný den strávil/a venku. Je jedno jakou jsi měl/a aktivitu, počítá se i cesta na nákup nebo do školy. Pokud ten čas zvládneš sečíst za celý týden dohromady, pošli nám celkové číslo, pokud to nezvládneš, nevadí, klidně pošli jednotlivé časy.

Druhý úkol je trošku těžší – kolik uděláme jako sbor celkem dřepů? Každý den si zapisuj, kolik jsi ten den udělal/a dřepů Nezapomeň i třeba jen 1 dřep se počítá! Dělej je poctivě, pěkně až dolu a nepodváděj! … Koho bolí kolena, běžte ven, komu je venku zima, ať dřepuje…kdo je drak, ať dřepuje i běhá po venku…. :-).

 V sobotu do večera nám pošli sms tel. 737 936 693, e-mail lenka.pavlikova1@gmail.com, kolik času celkem jsi strávil/a venku a kolik dřepů celkem se ti povedlo. Jakmile od Vás dostaneme Vaše výkony, hned následující den je sečteme a vcelku zveřejníme na našich webových stránkách a facebookovém profilu sboru, současně i vyhlásíme další výzvu (trošku jinou, ať se nenudíme).

Prosím, buďte poctiví a nepodvádějte. Nejde o soutěž mezi námi členy SDH, jde o tým a důvod hýbnout kostrou!

Tak do toho 🙂