Další úspěšný ples

foto

Po roce opět na místě činu, a to v sobotu 20. ledna v dělnickém domě na Jamborově ulici jsme uspořádali náš tradiční hasičský ples v pořadí již 15-tý. Letos byl sál zcela naplněn a volné židličky se hledaly velmi ztěžka. Od všech návštěvníků jsme slyšeli jen samou chválu, a to nejen z úst známým, ale všech, protože plný parket hned od první písně opravdu nebývá pravidlem. A naše připravené fotografie jen podtrhují úspěch našeho plesu.

Celým večerem nás provázela již ověřená a úžasná kapela Akcent, která opravdu roztančila sál od prvních minut, nikdo nikoho nenutil a nálada byla po celý večer fantastická. A nezapomeňme ani na naše vystupující, kteří vyplňovali hudební pauzy a doplňovali atmosféru. V úvodu nás přivítaly gymnastky, shlédli jsme latinské tance a také swing, dokonalá Carolka nám nejen zatančila, ale také nás naučila nové kreace. Nezapomeňme ani na vyhlášení královny a krále plesu a dlouho očekávané půlnoční losování štěstíček a bylo na co se těšit. Mimo drobných věcných cen v podobě okamžitých výher, kterých skutečně nebylo málo, si výherci odnesli televize, koloběžky, domácí spotřebiče… Nezapomněli jsme ani na cenu útěchy. A plný sál zůstal až do úplného závěru a spousta by tancovala ještě dále. A nyní už plánujeme další rok s dalším plesem a spoustou usměvavých lidí..

V neposlední řadě musíme velice poděkovat sponzorům, a to především Centrum autoslužeb Ivan Tichý a firmě Möbelix, samozřejmě i všem drobným sponzorům, podporovatelům, přátelům a vystupujícím, kteří nás nikdy nezklamou. Také děkujeme MČ Brno-Židenice za bezplatné zapůjčení sálu. Za rok se opět těšíme na viděnou.