Soutěž v LELEKOVICÍCH

V sobotu jsme se vydali na soutěž do Lelekovic.

Dopoledne závodily kategorie mladší a starší v disciplínách PÚ a štafeta 4×60. Mladší začali požárním útokem. Z důvodu nedostatku času se běžel pouze jeden pokus, a tak naši malí závodníci museli zapojit všechny síly. Do svého pokusu opravdu vložili srdíčko a ukázal to jejich krásný čas 19:07, který je nejlepší za poslední dobu a ten je vynesl na první místo. Dále na štafetě 4×60 předvedli, že nezapomínají, co mají už dávno natrénováno a umístili se na třetím místě. Po sečtení obou časů měli ten nejnižší, což znamená, že celou soutěž s přehledem vyhráli.

Na rozdíl od mladších, starší zahájili svůj den na štafetě, a to velmi úspěšně. S časem 47:18 se totiž umístili na 2. místě. Na požárním útoku však nepředvedli své maximum a nakonec je to posunulo na konečné třetí místo, avšak o pouhou půl sekundu.

Odpoledne měl šanci zazářit náš dorostenecký tým. Ten navázal na dopolední úspěchy a po zlepšeném čase ve druhém pokuse jim to stačilo na bronzovou medaili.

V podvečer se ještě konala soutěž ve stovkách. Ty běžely naše tři dorostenky Klárka, Nela a Anežka. Po dlouhém dni byly unavené, ale i tak pokusy zaběhly naplno. Klárka se skvělým časem 20:51 soutěž vyhrála, Anežka se umístila na třetím místě a Nela na krásném šestém.

Všem zúčastněným gratulujeme.