Excelentní hasičský ples je úspěšně za námi

Fotky z plesu zde

Po dvou letech zákazů a příkazů jsme dostali zelenou a mohli jsme dne 21.1.2023 uspořádat hasičský ples. Tento již XIV. v pořadí se vrátil do příjemného rodinného sálu do dělnického domu na Jamborové ulici. Kolem 20 hodiny se scházeli dámy v krásných šatech a pánové v oblecích a již tradičně byli hosté přivítání hasiči a hasičkami s úsměvem na rtech a nabídkou wellcome drinku.

Večerem nás provázela, pro nás nová, ale velmi úžasná a energická skupina AKCENT, která již od zahájení plesu celý sál roztančila a zvedla náladu všem tanečníkům. V hudebních pauzách nechyběly country tanečky taneční skupiny Carolka a to i s výukou tance, a také představení gymnastek, sokolek, street dance…  A nezapomnělo se ani na oceňování nejpůvabnějších dám plesu.

Po lístečcích se štěstím se jen zaprášilo, a není divu, při pohledu na krásné výhry, nikdo neodolal a koupil si štěstíčka vícekrát. Kdo by také nechtěl vyhrát televizi, koloběžku, bazén, šicí stroj či kávovar… V současné době jsou již výhry u svých majitelů, a ještě jednou jim gratulujeme.

Zároveň chceme poděkovat všem našim sponzorům, kamarádům i známým, kteří nám drží pěsti a pomohli nám tento ples uspořádat a také děkujeme vedení radnice MČ Brno-Vinohrady, že nás přišli podpořit na plese a věříme, že jim s námi bylo také dobře.

V současné době již plánujeme další pravidelné akce v letošním roce, ale také již připravujeme ples 2024