Sobota nabitá závody

Děje se něco zvláštního!👀☝️Naši závodníci se rozdělili. A zatím co mladší žáci odjeli na soutěž do Chrlic, kde místní sbor slaví 130let od svého založení, tak starší žáci jeli na soutěž do Bořitova.

Mladší žáci vybojovali v Požárním útoku 1.místo!💪🏆🥇 I starším žákům se dařilo a v štěfetě 4×60 se umístili první, a ostatní disciplíny také úspěšně doběhli s hezkými výsledky.

Ale to není vše! Po odběhnutí naskákali do aut, přijeli do Chrlic a předvedli rekord našeho sboru v Požárním útoku s časem 15,3s‼️ S velkým náskokem tak vyhráli ve své kategorii.😃🏆🥇A teď POZOR! Ti naši blázni starší nasedli opět do aut a v čele s šéftrenérem Jáchymem se vrací na soutěž do Bořitova, kde pokračuje soutěž jednotlivců, Běh 60m s překážkami.🤦‍♂️😅

Tak jak dnes v Bořitově dopadli naši jednotlivci? 🤔Zdá se, že nejšikovnější máme dívky..😃Kája skončila zase na bedně 🏆🥉 s časem 14,64s.😍 a Nela se umístila ve velké konkurenci na 8.místě

V kategorii mladší chlapci se nejlépe umístili Jaroušek 4.místo, Áďa 5.místo a Tom 7.místo.👍 Prostě borci!! 👏V kategorii starší chlapci se nejlépe umístili Matěj 8.místo, Filip 10.místo a Martin 11.místo.