Spolek Plus pro Vinohrady, kavárna Dobroty Nebíčko a restaurace Hattrick se dali s hasiči dohromady a výsledkem byl vydařený dětský den!

Nápad cukrárny/kavárny Dobroty Nebíčko uspořádat dětský den se zalíbil spolku Plus pro Vinohrady, který nás oslovil s prosbou o spolupráci a začal akci připravovat.

My jsme se nadšeně přidali, vždyť ve stavu nouze jsme se převážně věnovali pomoci seniorům a už jsme se zase těšili na práci s dětmi a pro děti.

Místo kde realizovat Dětský den bylo jasné. V areálu restaurace Hattrick mají dětské dny dlouholetou tradici s perfektním zázemím a tak byla volba jednoznačná. Každý z partnerů přispěl svým dílem do skládačky a společnými silami vznikla krásná akce pro děti. Je až s podivem, že se čtyři různorodé subjekty během velmi krátké doby se daly dohromady, na všem se domluvily, krásně vše zorganizovaly a vzájemně se doplnily.

Všichni malí návštěvníci si s námi mohli zasoutěžit, za což byl drobnými dárky odměněn každý účastník. Shlédli jsme ukázku požárního sportu našich dětských závodníků, obdivovali jsme výcvik služebních záchranářských psů, zamlsali jsme si cukrovou vatu či zmrzlinu a jako zlatý hřeb se všichni zmáchali v hasičské pěně….

Celou fotodokumentaci můžete shlédnout zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *