Organizujeme sbírku roušek pro obyvatele Vinohrad

Moje rouška chrání tebe. Tvoje rouška chrání mě. Žijeme spolu na Vinohradech.“ Ne každý má možnost či schopnost si roušku vyrobit nebo obstarat. Proto si vás dovolujeme oslovit s prosbou. Máte roušky, které jste ochotni věnovat seniorům a potřebným ve svém okolí?

Roušky vybíráme od dobrovolných dárců na naší stanici při ulici Tvrdonická (zadní trakt školní kuchyně ZŠ Bzenecká, mezi restaurací Hattrick a Pálavským nám.). Pokud Vám uvedené místo nevyhovuje, lze roušky předat při distribuci, kterou budeme provádět z našeho vozidla v okolí vinohradské pošty v dopoledních hodinách.

Chcete také přiložit ruku k dílu?

Pro předání nás kontaktujte na tel. čísle: 606 570 935 příp. posílejte zprávy našemu FB profilu SDH Vinohrady. Za každou pomoc srdečně děkujeme !

Co se s darovanými rouškami bude dít dál?

Roušky v naší stanici vyvaříme, usušíme a připravíme k distribuci potřebným. Rozdávat je chceme z našeho vozidla v okolí vinohradské pošty o každém termínu této akce budete informováni. Pokud již nebude po rouškách ze strany obyvatel Vinohrad poptávka, věnujeme je domovům pro seniory, zdravotníkům a hasičům a dalším organizacím v první linii boje proti pandemii.